Jazzmorning: Rafał Dubicki Solo Act 20.04.2020

Poprzez platformę GoOut można nabyć symboliczny „bilet solidarności”.

Inicjatywa #jazzmorning powstaje we współpracy ze STOART.

Patronat medialny: Chillizet

Jazzmorning: Rafał Dubicki Solo Act – 20.04.2020

Zapraszamy na kolejny koncert z cyklu #jazzmorning, podczas którego solo na trąbce zagra Rafał Dubicki.Poprzez platformę GoOut można nabyć symboliczny „bilet solidarności”.👉https://goout.net/pl/bilety/jazzmorning-rafal-dubicki/eylg/W ramach cyklu #jazzmorning, zapoczątkowanym w tym trudnym dla nas wszystkich czasie wróciliśmy do idei koncertów Live Stream bezpośrednio z klubu, z doskonałą jakością dźwięku i obrazu. Koncerty, planowane na poniedziałki i piątki, odbywają się w zamkniętym klubie, bez udziału publiczności.Inicjatywa powstaje we współpracy ze STOART – Związek Artystów Wykonawców.- – – – – – – -Rafał Dubicki – absolwent Akademii Muzycznej im. Feliksa Nowowiejskiego na Wydziale Jazzu i Muzyki Estradowej w Bydgoszczy. Trębacz i flugelhornista współpracujący z wieloma polskimi i zagranicznymi artystami m.in.: Ray Wilson i Genesis, Alex Band Aleksandra Maliszewskiego, Eljazz Big Band, Pendofsky, Michał Sołtan. Nagrywał muzykę do nagrodzonego na Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni obrazu Macieja Pieprzycy pt. „Jestem Mordercą”.Laureat oraz uczestnik jazzowych konkursów w Polsce (Nagroda Główna na konkursie improwizacji w ramach Baszta Jazz Festiwal 2016, Nagroda Specjalna podczas Europejskich Integracji Muzycznych 2011, Nagroda Główna w konkursie big bandów w Nowym Tomyślu 2015).

Opublikowany przez 12on14 Jazz Club Poniedziałek, 20 kwietnia 2020