Jazzmorning 23.03.2020

Zapraszamy serdecznie na drugi koncert cyklu #jazzmorning w wykonaniu:

Kaszuba-Rutkowski-Dobosz Trio
Mateusz Kaszuba – fortepian
Michał Rutkowski – kontrabas
Patryk Dobosz – perkusja

W tym trudnym dla nas wszystkich czasie chcemy powrócić do idei koncertów Live Stream bezpośrednio z klubu, z doskonałą jakością dźwięku i obrazu, w ramach cyklu #jazzmorning. Koncerty będą odbywały się w pustym i zamkniętym klubie a stream dostępny będzie na naszym kanale na facebooku.

W najbliższym czasie planujemy zorganizować kilka takich koncertów. Będziemy starali się również wypracować mechanizmy wsparcia, czy to poprzez naszą fundację i zbiórki, czy też symboliczną opłatę za dostęp, aby streamowane koncerty stały się dla Artystów pełnoprawną alternatywą występu na żywo.

Do usłyszenia!

Jazzmorning: Kaszuba-Rutkowski-Dobosz Trio [Livestream]

Zapraszamy na trzeci koncert z cyklu #jazzmorning.Mateusz Kaszuba – fortepianMichał Rutkowski – kontrabasPatryk Dobosz – perkusjaW ramach cyklu #jazzmorning, zapoczątkowanym w tym trudnym dla nas wszystkich czasie wróciliśmy do idei koncertów Live Stream bezpośrednio z klubu, z doskonałą jakością dźwięku i obrazu. Koncerty, planowane na poniedziałki i piątki, od godz. 10:00 do 11:00, odbywają się w zamkniętym klubie, bez udziału publiczności.#jazzmorning #StayAtHome #KoncertwTwoimDomu

Opublikowany przez 12on14 Jazz Club Niedziela, 22 marca 2020