Jazzmorning 20.03.2020

Zapraszamy serdecznie na drugi koncert cyklu #jazzmorning w wykonaniu:

Mark Waggoner – gitara
Borys Janczarski – saksofon tenorowy
Wojciech Pulcyn – kontrabas
Patryk Dobosz – perkusja

W najbliższym czasie planujemy zorganizować kilka takich koncertów. Będziemy starali się również wypracować mechanizmy wsparcia, czy to poprzez naszą fundację i zbiórki, czy też symboliczną opłatę za dostęp, aby streamowane koncerty stały się dla Artystów pełnoprawną alternatywą występu na żywo.

Do usłyszenia!

Jazzmorning 20.03.2020

W piątek 20 marca o 10:00 zapraszamy serdecznie na drugi koncert cyklu #jazzmorning w wykonaniu "Antiseptic Quartet" ;)Mark Waggoner – gitaraBorys Janczarski – saksofon tenorowyWojciech Pulcyn – kontrabasPatryk Dobosz – perkusjaW tym trudnym dla nas wszystkich czasie chcemy powrócić do idei koncertów Live Stream bezpośrednio z klubu, z doskonałą jakością dźwięku i obrazu, w ramach cyklu #jazzmorning. Koncerty będą odbywały się w pustym i zamkniętym klubie a stream dostępny będzie na naszym kanale na facebooku.Najprawbdopodbniej podczas tej transmisji udostępnimy również link do wirtualnej zbiórki poprzez stronę fundacji 12on14 Jazz Club. Do usłyszenia!#jazzmorning #StayAtHome #KoncertwTwoimDomu

Opublikowany przez 12on14 Jazz Club Środa, 18 marca 2020