Jazzmorning 16.03.2020

Patryk Dobosz – perkusja

Do usłyszenia!

Jazzmorning 16.03.2020

Zapraszamy serdecznie na pierwszy pilotażowy koncert cyklu #jazzmorning w wykonaniu:Mateusz Gawęda – fortepianMichał Barański – kontrabasPatryk Dobosz – perkusjaW tym trudnym dla nas wszystkich czasie chcemy powrócić do idei koncertów Live Stream bezpośrednio z klubu, z doskonałą jakością dźwięku i obrazu, w ramach cyklu #jazzmorning. Koncerty będą odbywały się w pustym i zamkniętym klubie a stream dostępny będzie na naszym kanale na facebooku.W najbliższym czasie planujemy zorganizować kilka takich koncertów. Będziemy starali się również wypracować mechanizmy wsparcia, czy to poprzez naszą fundację i zbiórki, czy też symboliczną opłatę za dostęp, aby streamowane koncerty stały się dla Artystów pełnoprawną alternatywą występu na żywo.Do usłyszenia! #jazzmorning #StayAtHome #KoncertwTwoimDomu

Opublikowany przez 12on14 Jazz Club Niedziela, 15 marca 2020